top of page

EP release Nunki..

Nunki release eerste EP Tilburg

Na een mooie avond in Antwerpen was gisteravond nederland aan de beurt.

In een mooie voorstelling in de Bleyemakerij tilburg speelden ze de nummers die je terug kunt vinden op hun eerste EP.

Deze staat vol met mooie liedjes en ziet er ook mooi verzorgd uit, maar dat hoort bij nunki, alles Extra Prachtig zoals Hanne Torfs zei tijdens de show!!

over Nunki:

Vijf Nederlandse muzikanten en een Belgische zangeres besloten in het najaar van 2011 een band op te richten, vernoemd naar Nunki, de allerkleinste planeet in ons universum. Ondanks hun zeer verschillende muzikale achtergronden kwamen ze er al snel achter dat ze verbonden werden door een voorliefde voor melodische, verhalende, licht melancholische muziek. Dit mondde uit in een warme, elektronisch getinte sound die doet denken aan Bjork of Portishead, maar die vooral gekenmerkt wordt door haar sferische en theatrale karakter. Het visuele aspect van de muziek, van vormgeving tot kostuums, is voor de band van groot belang, en draagt bij aan de muzikale verhalen die ze vertellen, die zich afspelen op het sprookjesachtige planeetje Nunki. Dankzij vele optredens in zowel Nederland als Belgie groeide Nunki uit tot een degelijke, meeslepende liveact.

Bandleden: Hanne Torfs (zang en toetsen) Ruben den Brok (toetsen) Thijs Jan van Hoek (gitaar) Joerie Dekker (gitaar en percussie) Ivo Schot (bas) Erik Polet (drums)

dit is een video van antwerpen.. Nunki release Show

foto's kun je vinden op mijn FB pagina Release show Tilburg.

Subscribe for Blog

Congrats! You’re subscribed

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page