Jett Rebel komt naar Festyland 2015

July 31, 2015

 

 

Het is het afgelopen jaar ontzettend hard met Jett Rebel gegaan! Hij mocht diverse onderscheidingen in ontvangst nemen: Edison in de categorie “Nieuwkomer”, 3FM Serious Talent Award en 3FM Award voor “Beste Nieuwkomer”. Hij trad op in diverse tv-shows, waaronder veelvuldig in De Wereld Draait Door, speelde met groot succes op alle grote Nederlandse festivals, inclusief Pinkpop en Lowlands en waren zijn tournees stijf uitverkocht. Dus ja, super dat Jett Rebel met zijn energieke, retestrakke live-show naar FestyLand komt!

 

meer info : Festyland Line-up

 

Please reload

Subscribe for Blog

Featured Posts

Anneveldt animaties nieuw filmpje

March 3, 2018

1/10
Please reload

Recent Posts

January 14, 2017

October 26, 2016

January 12, 2016

Please reload

Archive
Please reload