top of page

Jett Rebel komt naar Festyland 2015


Het is het afgelopen jaar ontzettend hard met Jett Rebel gegaan! Hij mocht diverse onderscheidingen in ontvangst nemen: Edison in de categorie “Nieuwkomer”, 3FM Serious Talent Award en 3FM Award voor “Beste Nieuwkomer”. Hij trad op in diverse tv-shows, waaronder veelvuldig in De Wereld Draait Door, speelde met groot succes op alle grote Nederlandse festivals, inclusief Pinkpop en Lowlands en waren zijn tournees stijf uitverkocht. Dus ja, super dat Jett Rebel met zijn energieke, retestrakke live-show naar FestyLand komt!

meer info : Festyland Line-up

Subscribe for Blog

Congrats! You’re subscribed

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page