Fotoreportage voor #EVHB

October 25, 2015

Woensdag 21 oktober heb ik een reportage gemaakt voor #EVHB tijdens de opening van Eerste Gelderse postcoderoosproject zonne-energie in Tiel.

 

Ed Nijpels was er ook bij !!

 

De leden van de energiecoöperatie ‘Blomboogerd’ in Tiel hebben woensdagavond 21 oktober samen met Ed Nijpels de zonne-installatie op het dak van Waterschap Rivierenland in bedrijf genomen. Het zonnedak ‘Blomboogerd’ is het eerste in Gelderland gerealiseerde ‘postcoderoosproject’, en één van de eerste in Nederland. 
Het zonnedak van de ‘Blomboogerd’ is ontwikkeld door Energie van Hollandsche bodem uit Nijmegen. Ed Nijpels, die voor de SER de voortgang van het Energieakkoord bewaakt gaf aan trots te zijn. “Het is een mooi voorbeeld van samenwerking en een stimulans voor vervolgprojecten”.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Subscribe for Blog

Featured Posts

Anneveldt animaties nieuw filmpje

March 3, 2018

1/10
Please reload

Recent Posts

January 14, 2017

October 26, 2016

January 12, 2016

Please reload

Archive
Please reload