top of page

Bijna tijd voor Festyland !!!


Komend weekend is het alweer tijd voor de festival afsluiter van dit buiten seizoen

Speciale unplugged show van Andy Frasco (USA)

Op zaterdag 10 oktober zal Andy Frasco (USA) naast zijn show in de PulFiction in de FestyLand

Acoustic een intieme unplugged show geven, waarbij stilzitten geen optie is!

Tijdens FestyLand wordt het goed gevulde festivalseizoen jaarlijks afgesloten met een geweldige festival finish. FestyLand is "DE afsluiting van HET festivalseizoen" met pop, rock, dance en absurditeiten. Maar liefst twee dagen lang ontstaat er recreatiepark Hemelrijk een enorm festivalterrein in Volkel/Uden met een tentenkamp voor iedereen met trommelvliezen, pupillen en smaakpapillen. Het streven is; een goede totaalsfeer voor iedereen. De bezoeker beleeft een compleet festival met een enorme diversiteit aan muzikale culturen en hilarische momenten. Het publiek wordt volop betrokken en meegenomen in een compleet ingericht festivalpretpark. Speciaal voor hen die het maximale uit het weekend willen halen, geen minuut willen missen en de totale sfeer willen proeven is er een heuse festival camping.


Op muzikaal gebied bestrijkt FestyLand de gehele breedte: het beste uit de hitlijsten, de grootste Dance dj’s, spectaculaire pop acts, rockbands, en hilarische feestmuziek. Op het megatentenkamp van het festivalterrein zijn topbands, dj’s, theater, live artiesten en shows naast en door elkaar te vinden. FestyLand is hét tweedaagse cross-over festival der zuidelijke Nederlanden en tevens de plek om het festivalseizoen officieel af te sluiten met maar liefs 100 artiesten verspreid over 10 verschillende podia.

FestyLand Facts

Openingstijden:

o Vrijdag 10 oktober 18.00 – 01.30 uur

o Zaterdag 11 oktober 14.00 – 01.30 uur

-Recreatiepark Hemelrijk, Volkel - Uden

-26.500 bezoekers

-100 artiesten en acts

-10 podia

- 2 dagen festival inclusief camping

- Pop, House, Rock, Electro, Dubstep, Hip-Hop, 90’s, Disco, Reggea, Top 40, Techno en Absurditeiten

Subscribe for Blog

Congrats! You’re subscribed

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags