top of page

Fotoreportage voor #EVHB

Woensdag 21 oktober heb ik een reportage gemaakt voor #EVHB tijdens de opening van Eerste Gelderse postcoderoosproject zonne-energie in Tiel.

Ed Nijpels was er ook bij !!

De leden van de energiecoöperatie ‘Blomboogerd’ in Tiel hebben woensdagavond 21 oktober samen met Ed Nijpels de zonne-installatie op het dak van Waterschap Rivierenland in bedrijf genomen. Het zonnedak ‘Blomboogerd’ is het eerste in Gelderland gerealiseerde ‘postcoderoosproject’, en één van de eerste in Nederland. Het zonnedak van de ‘Blomboogerd’ is ontwikkeld door Energie van Hollandsche bodem uit Nijmegen. Ed Nijpels, die voor de SER de voortgang van het Energieakkoord bewaakt gaf aan trots te zijn. “Het is een mooi voorbeeld van samenwerking en een stimulans voor vervolgprojecten”.

Subscribe for Blog

Congrats! You’re subscribed

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page